Victor Ponta, ironic la adresa lui Kovesi. O compară cu Dragnea
Ultima Ora Politic

Victor Ponta a început bătălia.Ce planuri a făcut Pro România pentru alegerile următoare

Victor Ponta a început bătălia.Ce planuri a făcut Pro România pentru alegerile următoare

Conducerea Pro România a avut joi, la Constanța, prima reuniune la nivel național cu toți coordonatorii județeni pentru a stabili principalele direcții strategice și linii de acțiune la nivel local și național ale partidului. În cadrul întâlnirii s-a stabilit ca primul Congres al Pro România să aibă loc în perioada 20-21 octombrie, când va fi aleasă conducerea partidului și se vor anunța candidații pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

”De asemenea, Pro România își propune să inițieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale și mediul universitar pentru realizarea și promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a incompetenței guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de Bună Guvernare.

”Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar și deficitar în care au ajuns partidele tradiționale să facă politică. Trebuie să readucem decența, competența și profesionalismul în viața publică și să le arătăm oamenilor că suntem pregătiți și avem proiecte și soluții concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.