Gabriela Firea în stare de șoc! ”Sunt filată și urmărită pe drumul spre casă!”
Gabriela Firea în stare de șoc! ”Sunt filată și urmărită pe drumul spre casă!”
Ultima Ora #ANA BIRCHALL #DNA firea Politic

Veste ȘOC pentru Gabriela Firea! Primarul General riscă ani grei de Pușcărie. FOTO

Fostul ministru al justiției Ana Birchall, a semnalat luni că pagina ei de Facebook a fost invadată de o rețea de postaci cu conturi false care, potrivit informațiilor pe care le-a primit de la mai mulți specialiști în IT, ar aparține Primăriei Capitalei., Gabriela Firea.

Ana Birchall a cerut autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege.

”Am observat că, de la o vreme, pagina mea oficiala de Facebook a fost invadată de diverși postaci cu conturi false care aveau „misiunea specială” să mă denigreze și să deturneze atenția de la informațiile importante pentru opinia publică.

Am avut curiozitatea să văd și eu cine sunt acești troli. Și… surprize, surprize! Inteleg că acești postaci cu conturi false duc direct la Primăria Capitalei! Șoc și groază! Parcă nu-mi venea să cred… am verificat și răsverificat.

Rezultatul – același, fără putință de tăgadă! Doamna Primar General Firea, vă solicit public să confirmați și să explicați în regim de urgență – deoarece cheltuirea banilor publici este o informație de interes public – dacă în fișa postului acestor angajați ai Primăriei Capitalei este ca în timpul serviciului să desfășoare activități cu iz politic în beneficiul dvs., direct, ca de pildă invadarea paginilor diverselor persoane publice față de care nu aveți o simpatie deosebită, pentru ca aceștia să fie atacați și denigrați și pentru a deturna discuțiile de la teme extrem de importante – ca de exemplu cele privind justiția.

Veste ȘOC pentru Gabriela Firea! Primarul General riscă ani grei de Pușcărie. FOTO 5
PSD a luat foc. Nu mai au la mână ministerul justiției. Vor demiterea Anei Birchall

Vă învederez faptul că aceste acțiuni și complicități sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și de Procedură Penală și tocmai de aceea este imperios necesar ca Dvs .personal să clarificați cât mai repede aceste aspecte.

De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege.

P.S. Mulțumesc din suflet cititorilor paginii mele care mi-au indicat această „ispravă” a doamnei Primar General și îi rog totodată pe toți prietenii de aici de pe Facebook, în special pe cei pricepuți în IT, să continue să-mi semnaleze astfel de derapaje. Nu mai putem tolera jaful din banii publici”, scrie Birchall pe facebook.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii