Veste Șoc din Parlament pentru Firea. Se aude zăngănit de cătușe. Au lăsat-o din brațe 3
Ultima Ora #DNA Justiție Politic

Veste Șoc din Parlament pentru Firea. Se aude zăngănit de cătușe. Au lăsat-o din brațe

Deputatul PMP Robert Turcescu spune că Gabriela Firea are mari probleme în PSD dar și cu legea.

Acesta susține că după ce a fost trădată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, Firea va avea parte de mari surprize.

ALERTĂ. FOTO. Probleme mari pentru Liviu Dragnea. În Parlament s-a Decis când va cădea Guvernul Viorica Dăncilă

Edilul Bucureștiului va fi trădat și de către primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Mai mult, deputatul PMP sugerează că nici procurorii DNA nu vor sta cuminți în ceea ce o privește activitatea din ultimii patru ani de la Primăria Capitalei.

Procurorii DNA intră puternic în PSD. Mâna dreaptă a primarului sectorului 4 trimis în judecată. Legături cu ”Clanul Sportivilor”

 

”Știți de ce e nervoasă Firea după „trădarea” lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni.

Și „baietii” au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! – ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA… Asa se scrie istoria!

De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fusiune si s-o duca pe madamă la implozie!

Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat „băieții”.Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură…”, scrie Turcescu.

Veste Șoc din Parlament pentru Firea. Se aude zăngănit de cătușe. Au lăsat-o din brațe 4

.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.