USR a luat decizia. Pe cine bagă în cursa pentru Primăria Capitalei împotriva lui Firea. Foto 1
Ultima Ora Politic

USR a luat decizia. Pe cine bagă în cursa pentru Primăria Capitalei împotriva lui Firea. Foto

USR București a organizat o consultare internă în care membrii săi au răspuns la întrebarea dacă independentul Nicușor Dan poate participa la competiția internă pentru susținerea la Primăria Capitalei. Din cei 1883 membri, au răspuns 1067 (56%). Dintre aceștia, 780 (73%) au votat pentru și 287 împotrivă.

”Dacă Firea continuă shoppingul, falimentul este inevitabil. Primăria Capitalei recunoaște că a umflat bugetul cu 2 miliarde”

Validarea oficială a candidaturilor este atributul Biroului Municipal. Alegerea candidatului USR la Primăria Capitalei va avea loc la jumătatea lunii octombrie. Din partea Alianţei USR-PLUS şi-a mai anunţat dorinţa de a candida şi fostul ministru Vlad Voiculescu.

„Rezultatul consultării interne din USR București mă onorează și mă obligă. Mulțumesc vechilor și noilor prieteni din USR care au făcut campanie pentru mine. Sunt convins că putem da bucureștenilor administrația publică pe care o așteaptă de ani de zile.

Prin votul în favoarea intrării în cursa internă a unui independent, membrii USR București respectă principiile fondatoare ale unui partid altfel, care promovează competență indiferent de apartenența politică”, a declarat Nicușor Dan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.