Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție Politic Social

Urarea ”La mulți ani!” se împlinește pentru Dragnea. Se redeschide dosarul TelDrum!

În ziua în care Dragnea a fost săltat și dus la pușcăria Rahova, protestatarii, unii bătuți și gazați pe 10 august,au ieșit cu șampanii în Piața Victoriei și i-au urat ”La mulți ani!” Ce să vezi? Procurorii au cerut redeschiderea dosarului Teldrum! Primul termen: 6 iunie.

„Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e”

Condamnarea lui Liviu Dragnea a mai liniștit spiritele cu privire la justiția românească. Totuși, adevăratele fapte grave ale celui care a fost ani la rândul baron în Teleorman stau în alt dosar și numele acestuia e TELDRUM. Dosarul a fost împărțit de procurorii DNA în două părți și trimis către redeschidere la o instanță din Teleorman și la una centrală. Instanța din Teleorman, mai precis judecătorul Violeta Maidanuc de la tribunalul județean, a respins redeschiderea părții de dosar care ajunsese sub lupa ei. Motivele n-au fost foarte clare. Însă DNA nu s-a oprit aici și a solicitat redeschiderea acelei părți din dosarul Teldrum, stopată de Tribunalul Teleorman, scrie liberinteleorman.ro.

Urarea ”La mulți ani!” se împlinește pentru Dragnea. Se redeschide dosarul TelDrum!

Procurorii DNA au solicitat Tribunalului Teleorman să permită redeschiderea anchetei penale în dosarul Teldrum, prin care conducerea societății comerciale e suspectată de faptul că, împreună cu alte societăți și instituții publice din județul Teleorman, ar fi fraudat fonduri europene. După mai multe termene, în care pur și simplu s-a amânat cauza din motive formale, Tribunalul Teleorman a decis respingerea ca nefondată a solicitării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în ceea ce privește redeschiderea urmăririi penale în dosarul Teldrum.

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză s-a reținut că în cursul anului 2001, președintele Consiliului Județean Teleorman de la acea vreme, Liviu Nicolae Dragnea, a inițiat un grup infracțional organizat din care au făcut parte mai mulți funcționari ai instutuțiilor din administrația publică. Acest grup infracțional a avut drept scop principal obținerea în mod fraudulos a unor sume importante din contracte finanțate din fonduri publice și europene, prin comiterea mai multor infracțiuni.

Redeschiderea dosarului Teldrum ajunge din nou în fața instanței de judecată pe data de 6 iunie, urmărindu-se reluarea urmăririi penale în această parte din dosar care cuprinde, cu adevărat, unele dintre cele mai grave dintre faptele comise de Liviu Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.