Ungurii vor un premier din UDMR sau unul independent 1
Ultima Ora Politic

Ungurii vor un premier din UDMR sau unul independent

Delegația UDMR care a intrat la consultări cu președintele Iohannis Palatul Cotroceni a fost formată din  liderul uniunii, Kelmen Hunor, senatorul Attila Attila, deputatul Attila Korodi, dar și purtătorul de cuvânt.

„Am prezentat ce credem noi despre anticipate și Guvern. Noi credem că nu trebuie să pierdem nicio zi, avem nevoie cât mai repede de un Guvern validat în Parlament. (…) Nu credem în varianta ancitipatelor. Ar însmena un Guvern anticipat, Parlament dizolvat, că nu se va face buget până în iunie. Să arunci țara într-o astfel de criză politică, financiară, înseamnă că ești inconștient”, a afirmat Kelemen Hunor.

Prima opțiune a UDMR este un premier din UDMR sau un premier independent, nu tehnocrat, care s fie din zona fiscală sau bancară sau un Guvern condus de Ludovic Orban, scrie euractiv.ro.

„Riscurile un Guvern PNL sunt că toți vor încerca, USR, PSD și alții, dinții pe el și se uzează și riscul să piardă alegerile centru-dreapta este uriașă. Asta ar însemna un Guvern USR-Pro România, ceea ce ar fi o greșeală”, a mai precizat șeful UDMR.

Declarații de presă susținute de reprezentanții UDMR, după consultările cu Președintele României, Klaus Iohannis, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de Prim-ministruPentru a fi la curent cu următoarele transmisiuni în direct, vă rugăm să dați like paginii Privesc.Eu!

Publicată de Privesc.Eu pe Vineri, 11 octombrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.