Undă verde la alianțe în București. PSD semnează prima alianță electorală în Sectorul 4, cu PPU (social-liberal) 1
Ultima Ora Politic

Undă verde la alianțe în București. PSD semnează prima alianță electorală în Sectorul 4, cu PPU (social-liberal)

PSD a dat undă verde pentru alianțele electorale la nivelul Bucureștiului, iar primul candidat al social-democraților care primește „întăriri” este Daniel Băluță. PSD și PPU (social-liberal) au semnat, azi, alianța electorală pentru Sectorul 4. Semnatarii alianței au fost primarul Sectorului 4 și deputatul umanist Steluța Cătăniciu, liderul filialei PPU (social-liberal) a municipiului București.

„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri. Mulțumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare”, a spus Daniel Băluță.

„Astăzi am semnat o alianță electorală între PSD și PPU (social-liberal) pentru Sectorul 4. Alianța noastră îl susține cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluță, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4.

Ne-am aliat pentru bucureșteni. Alianța pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să își promoveze proiectele în Consiliul Local.

Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniștilor, îl reprezintă bunăstarea și siguranța bucureștenilor, a locuitorilor Sectorului 4.

Undă verde la alianțe în București. PSD semnează prima alianță electorală în Sectorul 4, cu PPU (social-liberal) 2

Echipa umanistă de la nivelul Bucureștiului își dorește o Capitală verde, pentru că mai mult spațiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureșteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar.

Domnule primar, veți avea tot sprijinul echipei umaniste”, a precizat deputatul Steluța Cătăniciu, președintele PPU (social-liberal) București.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii