Șoferul mașinii cu numărul M... PSD DĂ LOVITURA Poliției Române. Depune plângere penală
Ultima Ora Politic

Un viceprimar PSD cuvinte dure la adresa șoferului mașinii MUIE PSD. ”Frustratul ăla, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia”

Un viceprimar PSD cuvinte dure la adresa șoferului mașinii MUIE PSD. ”Frustratul ăla, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia”

Viceprimarul municipiului Alexandria, social-democratul Gică Anghel, a postat pe contul său de Facebook un mesaj plin de injurii la adresa lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..EPSD”. 

Un viceprimar PSD cuvinte dure la adresa șoferului mașinii MUIE PSD. ”Frustratul ăla, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia” 1
Gică Anghel

”Frustratul ăla cu mașina din Suedia cu nr. ….PSD, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia și mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici nu numai din câini”, a scris pe Facebook alesul local din Teleorman.

Situația a fost semnalată de jurnalista Carmen Dumitrescu în publicația ”Realitatea de Teleorman”, care l-a contactat pe Anghel și a primit un răspuns halucinant din partea acestuia.

Viceprimarul a susținut că ”că nu înțelege care e problema și că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât și ceilalți fac la fel”.

Ulterior, acesta a schimbat abordarea, precizând că este posibil ca cineva să fi publicat mesajul injurios pe contul său de Facebook.

”Când i-am atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților. De altfel, a întrebat dacă nu se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook”, a povestit Carmen Dumitrescu.

În cele din urmă, viceprimarul a șters postarea de pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.