Urs pe străzile din Ploiești
Urs pe străzile din Ploiești
Social Ultima Ora

Un urs a ajuns la o nuntă în județul Argeș. Animalul apropae de a ataca oamenii. VIDEO

Un urs a fost filmat de către localnicii din comuna Argeşeană Arefu, animalul făcându-ţi apariţia în localitate în zona unui restaurant în care se desfăşura o nuntă.

Când un bărbat a semnalat prezența unui urs în zonă, animalulul a fost la un pas de a-l ataca pe acesta, scrie pitestiri.ro.

Imaginile publicate pe internet au fost filmate în nordul judeţului, în zona Cetatea Poenari, în comuna Arefu, în apropierea unui restaurant unde se desfăşura o nuntă.

În imagini se vede cum animalul iese dintre maşinile parcate pe marginea unui drum asfaltat, iar un bărbat încearcă să îl alunge folosind un băţ, moment în care animalul se repede către bărbat, după care se retrage între două autovehicule.

În tot acest timp, un câine încearcă şi el să alunge ursul. În cele din urmă, acesta pleacă din zonă sărind peste un zid ridicat pe marginea drumului.  În ultima perioadă, urşii şi-au făcut tot mai des apariţia în zona localităţii Arefu din Argeş, comună situată pe drumul către Bâlea Lac, în zona Transfăgărăşanului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.