Un sector din București plătește 3 milioane de euro „taxă de așteptare” pentru deszăpezire. Chiar dacă nu ninge
Ultima Ora Economic Politic Social

Un sector din București plătește 3 milioane de euro „taxă de așteptare” pentru deszăpezire. Chiar dacă nu ninge

Nu sunt bani, dar și când sunt, oare pe ce se duc? În Sectorul 2, primăria plătește 3 milioane de euro pentru deszăpezire, indiferent dacă e zăpadă sau nu…

Practic, bucureștenii din Sectorul 2 sunt pe locul întâi în ţară din acest punct de vedere. Și tot primii sunt și la capitolul fidelitate faţă de firma plătită să cureţe zăpada. Îi virează în cont, de 20 de ani, zeci de milioane de euro, arată digi24.ro.

Conducerea instituţiei a ignorat şi legislaţia, şi decizii definitive date de instanţă, care o obligau să organizeze licitaţie. Mihai Toader, primarul Sectorului 2 a refuzat să dea un răspuns.

Cele trei milioane de euro reprezintă două treimi din valoarea întregului contract de deszăpezire din această iarnă. Intră la categoria… tarif de aşteptare. Concret, firma a fost plătită cu 30 de mii de euro pe zi să stea şi să privească cerul senin. Că… poate vine zăpada.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii