Un nou LICEU MILITAR la Târgoviște. Ministrul Mihai Fifor luat la întrebări
Mihai Fifor, atac incendiar la Dacian Cioloș. ”Ferească Dumnezeu să ajungeți iar la guvernare”
Ultima Ora Politic

Un nou LICEU MILITAR la Târgoviște. Ministrul Mihai Fifor luat la întrebări

Un nou LICEU MILITAR la Târgoviște. Ministrul Mihai Fifor luat la întrebări

Deputatul PSD Carmen Holban susţine înfiinţarea unui liceu militar la Târgovişte

Deputatul dâmboviţean Carmen Holban s-a adresat oficial ministrului Apărării Naţionale, Mihai-Viorel Fifor, printr-o interpelare parlamentară referitoare la înfiinţarea unui liceu tehnic militar la Târgovişte.

„Aţi fost informat recent despre intenţia autorităţilor judeţene din Dâmboviţa de a înfiinţa un liceu tehnic militar în municipiul Târgovişte, absolut necesar în perspectiva în care Armata Română are mare nevoie de specialişti şi profesionişti cu înaltă calificare”, a subliniat parlamentarul PSD, în documentul transmis conducerii Ministerului Apărării Naţionale.

În finalul interpelării, Carmen Holban i-a solicitat ministrului Fifor să răspundă unor întrebări punctuale: „1. Care este deficitul de forţă de muncă bine calificată din MApN?; 2. Ce strategie aveţi pentru perioada următoare privind dezvoltarea centrelor de mentenanţă ale Armatei?; 3. Când preconizaţi să inauguraţi noul liceu tehnic militar de la Târgovişte, în structura de învăţământ a MApN?”.

„Sunt total de acord cu propunerea preşedintelui PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, privind crearea unui unităţi de învăţământ militar în Târgovişte! Noul liceu tehnic militar, s-ar putea înfiinţa prin transformarea unui liceu tehnologic. Realizarea acestui proiect ar avea drept consecinţe pozitive dezvoltarea învăţământului militar, şi ar răspunde implicit la deficitul de personal calificat din centrele de mentenanţă şi din industria de apărare din ţară”, a concluzionat deputatul Carmen Holban.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.