Tren deraiat la ieșirea din Roșiori de Vede
Tren deraiat la ieșirea din Roșiori de Vede
Externe Ultima Ora

Un mort și cel puțin 30 de răniți după ce, un tren, a deraiat în Olanda. FOTO-VIDEO

O persoană a murit, iar alte aproximativ 30 de persoane au fost rănite, între care 19 grav, marţi, după ce un tren a deraiat la Voorschoten, în sudul Olandei.

Trenul a deraiat către ora locală 3.25 (4.25, ora României), după ce a lovit echipamente de construcţie, pe calea ferată, în acest sat situat la periferia de nord-est a Hagăi, potrivit salvatorilor.

”O persoană a murit, iar alte cel puţin 30 au fost rănite. 11 persoane au fost primite de riverani, iar răniţii grav au fost transportaţi la spital”, potrivit salvatorilor.

Potrivit agenţiei olandeze de presă ANP, primul vagon a căzut pe câmp după accident, iar un incendiu a izbucnit înm cel puţin un vagon de la coada trenului.

Servicii de intervenţie acţionau la locul accidentului, în apropiere de satul Voorschoten.

”Răniţii grav au fost conduşi la spitale din împrejurimi”, iar 11 persoane au fost îngrijite în locinţe din apropiere, au mai anunţat serviciile de urgenţă pe site.

Accident cumplit în Olanda
Accident cumplit în Olanda

”Cauza accidentului face obiectul unei anchete”, anunţă serviciile.

Accidentul a avut loc pe calea ferată care asigură o legătură între oraşele Leyde şi Haga.

Legăturile feroviare între Leyde şi unele gări din Haga au fost suspendate din cauza accidentului, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter compania feroviară naţională olandeză.

 

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.