Un membru PSD a fost CONDAMNAT pentru PROXENETISM
Ultima Ora Justiție Politic Social

Un membru PSD a fost CONDAMNAT pentru PROXENETISM. Toată familia sa este implicată

Un membru PSD a fost CONDAMNAT pentru PROXENETISM, instanța dispunând confiscarea sumelor provenite din exploatarea a nouă tinere şi două minore, în total peste 125.000 euro.

Costică Dobre, membru al PSD și fost candidat al acestui partid la funcţia de primar în comuna brăileană Şuţeşti, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism.

Fratele său, Ioniță Dobre, a primit 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi iniţierea unui grup infracţional organizat. Ambii au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DIICOT, informează Adevărul.

La rândul ei, soția lui Ioniţă Dobre, Dana Gabriela, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de minori şi trafic de persoane.

Instanța a mai dispus confiscarea sumelor provenite din exploatarea a nouă tinere şi două minore, în total peste 125.000 euro. În plus ei trebuie  le plătească victimelor 6.000 euro drept daune morale.

”Începând cu anul 2004, inculpatul Ioniţă Dobre, împreună cu soţia sa, Dobre Dana Gabriela, au racolat prin inducere în eroare mai multe victime de sex femeiesc, pe care le-au trimis în Grecia şi pe care Dobre le-a obligat să se prostitueze, prin ameninţări urmate de exercitarea de violenţe şi supunerea la tratamente degradante”, au acuzat procurorii, citați de Adevărul.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii