Un medic face bășcălie... Cum a ajuns sârma în colonul Gabrielei Firea: Prin dorința acerbă de a conduce Capitala cu o mână de fier
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Un medic face bășcălie… Cum a ajuns sârma în colonul Gabrielei Firea: Prin dorința acerbă de a conduce Capitala cu o mână de fier

Un medic celebru a ironizat-o pe Gabriela Firea după declarațiile referitoare la sârma pe care medicii i-au descoperit-o în colon.

Povestea situației în care a ajuns Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei, a devenit de interes chiar după declarațiile făcute de edil. Firea susținea că nu exclude posibilitata ca această poveste să aibă legătură cu o „mână criminală”.

Edilul-șef insistă că s-ar putea să se opereze din nou, dar tot nu-și explică modalitatea în care sârma, lungă de patru centimetru, a ajuns în colon.

Medicii explică moduri diferite în care ar fi putut ajunge sârma în colonul Gabrielei Firea

Unul dintre medicii care au comentat situația în care a ajuns Gab Frielairea este Vasi Rădulescu. El a scris pe Facebook „5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon”.

Postarea, ironică la adresa primarului-general, a adunat mai multe vizualizări. Iată postarea medicului Vasi Rădulescu.

1. Prin plantare de către o mână criminală. Sunt două căi principale de acces în colon, pe la extremitățile tubului digestiv. Din păcate, mâna nu e suficient de lungă și nu se poate îndoi ca să ajungă în colon din cavitatea bucală. Rămâne o poartă de acces.

2. Prin alimentație dezechilibrată și nevoia de a compensa rapid deficitul de fier.

3. Prin masticația insuficientă. Mulți ignoră acest aspect, dar e important să mestecăm bine orice punem în gură.

4. Prin conglomerarea metalelor strânse în corp după neutilizarea procedurilor de detoxifiere. Nu te joci cu așa ceva.

5. Prin dorința acerbă de a conduce capitala cu o mână de fier. Când îți dorești ceva cu ardoare, universul întreg complotează pentru a-ți împlini visul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.