ALERTĂ. Lovitură pentru Dragnea: Un disident din PSD anunță lansarea propriului partid
Ultima Ora Politic

Un europarlamentar PSD ATAC DUR la Cătălin Ivan, dar și la adresa președintelui socialiștilor europeni, Udo Bullman

Un europarlamentar PSD ATAC DUR la Cătălin Ivan, dar și la adresa președintelui socialiștilor europeni, Udo Bullman

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, face un rechizitoriu dur, inclusiv la adresa șefului familiei europene din care face parte propriul partid.

Eurodeputatul Ioan Mircea Pașcu acuză Rusia. Inundațiile vin de la Moscova
Ioan Mircea Pașcu

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, susține că dezabaterea de miercuri, din Parlamentul European, unde este așteptată premierul Viorica Dăncilă, a fost provocată artificial.

Pașcu îl atenționează pe președintele socialiștilor europeni, Udo Bullman, că a ajuns în această poziție și datorită voturilor PSD. Europarlamentarul a lansat un atac și la adresa lui Cătălin Ivan, acuzându-l că nu va apăra România în fața liderilor europeni, ci va fi părtaș la o „execuție în toată regula”.

„Se prevede să vorbească, în afara reprezentanților Comisiei și Consiliului, doar … șefii grupurilor politice, adică Weber, Bullman s.a. România este pusa în discuție (în PE nu exista „prezumția de nevinovăție”), iar românilor li se interzice să își apere țara (că doar nu ne așteptăm de la un mincinos patentat, Cătălin Ivan, s-o facă!?) Execuție în toată regula! În ceea ce îl privește pe Bullman, i-a dat cuvantul un timp dublu lui Cătălin Ivan, care a mințit de la un capăt la altul, pentru a denigra România”, se arată în mesajul lui Pașcu.

Cătălin Ivan, care a plecat recent și din PSD, și din grupul Socialiștilor și Democraților din PE, a declarat, în urmă cu câteva zile, pentru Evenimentul Zilei, că nu va putea să ia cuvântul în ziua dezbaterii de la Strasbourg, din cauza unor chestiuni administrative, și că în niciun caz nu va vota împotriva României și nici nu va fi de acord cu aplicarea de sancțiuni.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii