Un candidat la prezidențiale și-a sunat contabila în direct. Conversație spumoasă 1
Ultima Ora Politic

Un candidat la prezidențiale și-a sunat contabila în direct. Conversație spumoasă

Moment fabulos în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire! Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, și-a sunat contabila, întrebat fiind ce sumă încasează lunar din activitatea de antreprenor.

„Câștig undeva de ordinul miilor de euro pe lună. Știți ce? Uitați! O să o sun pe cea care ține contabilitatea pentru că eu sunt un om care se ocupă de cursuri, nu mă ocup de contabilitate. Nu am nimic de ascuns. Stați că sun acum! Înțelegeți că sunt un om care nu trăiește pentru bani, eu trăiesc pentru cursuri, pe mine asta mă interesează…”, a zis politicianul la B1 Tv, care, spre surprinderea celor prezenți în studio, și-a sunat contabila chiar în timpul emisiunii.

După un schimb de replici cu angajata sa, Theodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei pe lună.

„Deci, cât câștig? Cum? Doar 14.000 de lei pe lună?! Bine, hai, rotunjim la 15.000”, a spus Theodor Paleologu.

Totul a început atunci când Silviu Mănăstire l-a întrebat pe candidatul PMP la alegerile prezidențiale ce crede despre faptul că Dan Barna, contracandidatul propus de USR-PLUS, și-a câștigat o mare parte din bani prin contracte cu statul.„Nu e treaba mea să mă pronunț. Nu știu. Nu am niciun motiv să mă îndoiesc de onestitatea lui Dan Barna. Eu spun un singur lucru. Eu, Toader Paleologu, nu am avut, nu am și nu voi avea contracte cu statul. Pentru că eu sunt un antreprenor pe bune. Sunt pe picioarele mele, nu primesc bani de la stat. Nu vreau recunoașterea statului pentru cursurile pe care le organizez.

Nu vreau, nu mă interesează. Dan Barna are o altă filosofie de viață, treaba lui. Foarte bine, n-am nimic de obiectat și nu am niciun motiv să pun la îndoială onestitatea lui. Chiar îl voi apăra dacă este necesar, e o chestiune de fairplay. Mi-aș dori să existe același fairplay și din partea lui Hodor, și din partea lui Caramitru, și a altor postaci din partea USR”, a afirmat Theodor Paleologu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.