Un candidat la președenție vrea să cumpere Dinamo. Se bate cu Mircea Lucescu. FOTO 7
Ultima Ora Breaking News Politic Sport

Un candidat la președenție vrea să cumpere Dinamo. Se bate cu Mircea Lucescu. FOTO

Prezidențiabilul Viorel Cataramă a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că e interesat să cumpere 50.1% din acțiunile clubului Dinamo, oferta fiind deja înaintată. El a afirmat că datoriile pe care clubul le are sunt rezonabile și că își dorește relansarea acestuia și revenirea în cupele europene.

„Eu am văzut astăzi oferta și am transmis pe Facebook că sunt interesat să cumpăr 50.1% din acțiunile clubului și am pregătită o scrisoare de garanție bancară în valoare de 500.000 de euro care să garanteze afacerea. În primul rând îmi propun pe termen imediat, mediu și lung ca acest club să revină în fruntea fotbalului românesc și în cupele europene. Îmi doresc ca toți dinamoviștii, inclusiv galeria, să venină lângă echipă și să o sprijine în mod direct. (…) A făcut ofertă publică, eu i-am răspuns și în mod normal începând de mâine ar trebui să începem tratativele, dacă oferta este corectă și sunt convins că e corectă, nu cred că a fost aruncată sub formă de glumă”, a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Un candidat la președenție vrea să cumpere Dinamo. Se bate cu Mircea Lucescu. FOTO 8

El a susținut că datoriile pe care Dinamo le are sunt „rezonabile”.

„Este o ofertă corectă. problema nu este valoarea pachetului de acum, ci problema este investiția care urmează a fi făcută și toate datoriile care urmează a fi plătite. După cum s-a anunțat, mie mi se pare că datoriile sunt la un nivel rezonabil, pot fi plătite și clubul poate fi relansat”, a adăugat Cataramă.

Liderul partidului Dreapta Liberală și-a exprimat dorința de a relansa clubul împreună cu Mircea Lucescu, foștii și actualii dinamoviști.

„Cred că Mircea Lucescu are suficient de multe motive să se întoarcă la prima dragoste și toți cei care au fost și sunt dinamoviști au suficient de multe motive să se întoarcă alături de echipă și împreună să relansăm echipa”, a mai spus Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Și Mircea Lucescu a declarat că este interesat de clubul Dinamo București, după ce finanțatorul Ionuț Negoiță a spus că va ceda 51% din acțiuni pentru suma simbolică de un leu.

Ionuț Negoiță a anunțat, marți, că este dispus să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo București, pentru o sumă simbolică de un leu.

”Decizia mea a fost şi este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu. Asta ce înseamnă? Că cei care vin, asta e condiţia, să aducă 500 de mii în societate pentru a aduce la zi datoriile scadente: salarii, furnizori. Cam asta e condiţia”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ionuț Negoiță.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii