Un altfel de 10 august! PNL atrage atenția jandarmilor. ”Legea este una pentru toți” 1
Mii de români au ieșit în stradă în marile orașe ale României. Dăncilă e terminată
Ultima Ora Politic

Un altfel de 10 august! PNL atrage atenția jandarmilor. ”Legea este una pentru toți”

Se împlinește un an de la 10 august 2018, când marea demonstrație împotriva abuzurilor PSD a fost curmată cu forța, folosindu-se Jandarmeria împotriva românilor. Un an de când cei vinovați stau liniștiți, crezând că au astupat gura cetățenilor, an în care Carmen Dan a stat până de curând în fruntea Ministerului de Interne, transformat în minister al represiunii.

Liderii PSD consideră că România le aparține, că e proprietatea lor și că o pot abuza după cum doresc. Însă, pe 10 august 2018, românii le-au arătat că se înșeală! Că o guvernare devenită ilegitimă nu are putere în fața voinței românilor!

Falimentul statului pesedist este un fapt, dincolo de falimentul moral pe care l-a înregistrat! Dar, atenție, nu este şi statul românilor! România noastră nu este aşa cum o doreşte actuala putere, redusă la tăcere şi supusă unor grupuri de interese!

Nu vom permite nici intimidări, precum cea comisă de interimarul de la Interne, Mihai Fifor! Nu ne dorim să se repete 10 august de anul trecut, dar nici să uităm vreo clipă că legea este una pentru toți!

Românii nu vor sta pasivi în fața nedreptăților PSD-ALDE şi, prin mijloace legale şi paşnice, vor îndepărta această guvernare. Este revoltător faptul că PSD vrea să ne demonstreze care ar fi statul ideal: unul în care românii să fie sclavi!

10 August reprezintă un dosar nerezolvat, un dosar care se va întoarce împotriva tuturor celor care guvernează acum România. Nemulțumirea românilor, lipsa de încredere în cei care ne conduc şi toleranța zero față de corupți va duce la schimbarea României. Împreună putem reconstrui o ţară cu adevărat europeană!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.