Arestări în PSD! Omul lui Dragnea și Dăncilă dus la Pușcărie! Urmează dezvăluiri. FOTO
Șoc în PSD. Val de Revoltă împotriva lui Dăncilă. Un grup de parlamentari fac anunțul decisiv pentru soarta Guvernului Orban
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

Uluitor. Viorica Dăncilă s-a dat singură în judecată. Campania a șefei PSD electorală este în pericol

Un proces intentat de PSD și liderul acestuia, Viorica Dăncilă, a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul București împotriva furnizorului de găzduire a domeniilor de internet Romarg SRL și Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI București, potrivit portalului instanțelor de judecată. Procesul vizează „proprietate intelectuală”, mai arată portalul.

În același timp, în registrul de domenii RoTLD, domeniul „vioricadancila.ro” este blocat și supus unui proces de judecată înregistrat cu numărul de dosar aflat la instanța Tribunalului București. Proprietarul domeniului, înregistrat la Romarg SRL, este persoană fizică.

Primul termen dat de judecători pentru proces este în data de 9 octombrie.

Pagina de internet http://vioricadancila.ro/ nu poate fi accesată, iar cei de la PSD spun că îi aduc prejudicii de imagine în campania electorală.

DOVADA

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică

  • 1970 – Este înfiintat Institutul Central de Informatica (ICI) având menirea de principal centru pentru cercetare avansata în informatica. De-a lungul celor peste treizeci de ani de existenta, ICI a fost reorganizat sub diferite titulaturi.

  • 1971 – Este înfiintat Institutul Central pentru Sisteme de Conducere cu Mijloace de Automatizare (ICSCMA); se contureaza structura sa organizatorica.

  • 1973 – ICSCMA devine Institutul Central pentru Conducere si Informatica (ICCI); se dezvolta atributiile institutului pe patru coordonate principale: organizarea activitatii de conducere, introducerea sistemelor informatice, dotarea economiei cu tehnica de calcul, pregatirea cadrelor de specialisti si alte atributii de coordonare.

  • 1985 – ICI devine directia de „Informatica” în cadrul Institutului de Cercetare Stiintifica si Inginerie Tehnologica pentru Tehnica de Calcul si Informatica (ICSIT -TCI); în aceasta etapa, se pune un accent mai mare pe aspectele de dezvoltare si de valorificare a rezultatelor cercetarii.

  • 1990 – O noua denumire: Institutul de Cercetari în Informatica (ICI), reconstituirea ca institut de sine statator si adaptarea la cerintele economiei de piata, cu intentia de a continua activitatile de cercetare stiintifica.

  • 1988 – În temeiul HG nr.936/23 decembrie 1998, ia fiinta Institutul National de Cercetare – Dezvoltare în Informatica – ICI Bucuresti.

  • 2001 – ICI trece în coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

  • 2003 – Guvernul României a adoptat H.G. 1621/2003 privind organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti, în coordonarea Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.