ULUITOR. VIDEO. Primar PSD înjură că la ușa cortului o bătrână de 65 de ani
Ultima Ora Politic

ULUITOR. VIDEO. Primar PSD înjură că la ușa cortului o bătrână de 65 de ani

ULUITOR. VIDEO. Primar PSD înjură că la ușa cortului o bătrână de 65 de ani

Gheorghe Fron, primarul PSD al Comunei Cornu Luncii, înjură de toţi sfinţii şi ajunge chiar să scuipe o femeie de 64 de ani, care a mers la Primărie pentru a-i cere ajutorul într-o problemă privind locuinţa sa. Fron, printre scuipături, către un cetăţean al comunei al cărei primar este:

“Tâmpita dracului. Du-te şi te sinucide. Mori. O proastă. Du-te în … acasă de aici. Du-te-n … mă-ti!” . Pentru că nu ar fi prima dată când este supusă la asemenea tratament, bătrâna s-a plâns copiilor ei, aflaţi în străinătate, care i-au procurat o cameră video de mici dimensiuni şi l-a filmat pe Fron cum o înjură ca la uşa cortului şi o scuipă. Citiţi transcrierea unei părţi din “dialogul” dintre primarul Fron şi bătrâna.

O scenă de neimaginat, ce îl are în prim plan pe Gheorghe Fron, primarul PSD al comunei Cornu Luncii, s-a desfăşurat chiar în primăria pe care acesta o conduce. PSD-istul Gheorghe Fron înjură ca la uşa cortului şi scuipă o bătrână din localitate venită să-i ceară ajutorul obiectivdesuceava.ro

Maria Tretiag, o femeie de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, bolnavă cu handicap cardiac şi locomotor, a povestit că primarul Gheorghe Fron se răzbună pe ea şi pe soţul ei, după ce în trecut au refuzat să comploteze împotriva fostului primar Petru Vodă, care între timp a decedat din cauza unui atac vascular cerebral.

In primăvara anului trecut, Maria Tretiag şi soţul ei Valerian, care lucrează ca asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche construcţie din localitate. Ei au primit o locuinţă socială într-un bloc din Cornu Luncii, însă apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevărată ruină. Pereţii erau distruşi, pe jos nu erau podele, în interior fiind doar un WC şi o cadă.

„Am fost evacuaţi din fosta noastră casă şi trimişi într-un aparatament fără lumină, fără nimic, o locuinţă nelocuibilă”, a povestit Maria Tretiag. Femeia a povestit că a încheiat un contract cu primăria prin care urma să li se deconteze lucrările făcute la apartament din chiria ce urmau să o plătească, însă acest lucru nu a mai avut loc deoarece bătrâna prin prisma handicapului avut este scutită de la plata taxelor, inclusiv a chiriei aferente.

„Am împrumutat de la bănci 500 de milioane (n.r. – 50.000 de lei), am amenajat apartamentul cum am putut, însă trăim în nişte condiţii neomeneşti. Blocul nu este racordat la canalizare şi totul se revarsă la subsolul imobilului, în boxele oamenilor. Pe timp de iarnă, se face egrasie, apa se infiltrează în pereţi, iar podelele aspiră mirosul, în casă mirosind realemnte a fecale şi urină”, a spus Maria Tretiag.

Astfel, femeia a ajuns să se roage în genunchi de primarul comunei Cornu Luncii, PSD-istul Gheorghe Fron, pentru a nu rămâne fără curent în prag de iarnă, după ce trăiesc în condiţiile în care trăiesc.

Acesta nu pare să se lase impresionat de rugăminţile bătrânei, pe care o înjură ca la uşa cortului şi ajunge chiar să o şi scuipe. Maria Tretiag a precizat că este supusă la un asemenea tratament de mai mult timp, însă nici măcar soţul ei nu a crezut cele spuse.

Pentru a demostra faptul că Gheorghe Fron o înjură şi o umileşte de fiecare dată când merge pe la primărie, bătrâna a achiziţionat o cameră video prin intermediul copiilor săi plecaţi la muncă în străinătate şi a înregistrat una dintre „întâlnirile” avute cu primarul Fron, chiar în interiorul instituţiei pe care acesta o conduce. Maria Tretiag ne-a pus la dispoziţie filmarea, iar comentariile sunt de prisos. Am transcris o parte din discuţia avută de cei doi pe holurile primăriei din Cornu Luncii, discuţie purtată în faţa mai multor angajaţi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.