Uluitor: Funcționarii primăriei Craiova vor fi concediați dacă votează referendumul 1
Ultima Ora Politic Social

Uluitor: Funcționarii primăriei Craiova vor fi concediați dacă votează referendumul

Deputatul PNL Nicolae Giugea anunta ca angajatii Primariei Craiova au fost amenintati ca vor fi dati afara daca sunt prinsi votand la referendumul pentru justitie.

„In urma cu cateva minute am primit un telefon de la o persoana care lucreaza in Primaria Craiova si care mi-a spus ca, astazi, toti angajatii au fost convocati de sefii lor si li s-a transmis ca cine va vota referendumul va fi dat afara. Mai marii Primariei Craiova sustin ca vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum si apoi ii vor da afara pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis sa mearga in alte comune sau in alt judet pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scapa de teroarea PSD.

Aceste metode staliniste sunt cea mai buna dovada ca disperarea PSD a atins cote maxime. Mai este foarte putin si totul se va sfarsi. Duminica seara mitul PSD – cel mai puternic partid din Romania va lua sfarsit”, a scris Nicolae Giugea pe Facebook.

Primar al Craiovei este Mihail Genoiu (PSD), un apropiat al Liei Olguta Vasilescu.

Trebuie spus că în acest context, este foarte slabă șansa ca cei amenințați de PSD că vor fi concediați să mai voteze cu partidul lui Dragnea la europarlamentare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.