FABULOS. Șerban Nicolae dă asigurări. ”Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”
Serban Nicolae
Ultima Ora Politic

Uluitor! Ce a putut spune Șerban Nicolae. ”Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița”

Uluitor! Ce a putut spune Șerban Nicolae. ”Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița”

Șerban Nicolae, declaraţie controversată la audierea privind protestul din 10 august: „Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița”, a spus el, în cadrul dezbaterilor la care participă ministrul de Interne, Carmen Dan.

Șerban Nicolae l-a întrerupt pe un senator al Opoziției, care l-a întrebat pe șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, despre dezinformările care au apărut, după protest, privind starea medicală a jandarmeriței rănite în altercație.

„Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem atunci dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări’, a spus Șerban Nicolae.

Preşedintele comisiei de Apărare, Tit Brăiloiu a afirmat, la rândul lui, că a văzut la televizor, înainte de protest, cum o persoană a spus că merge în Piaţa Victoriei să „ucidă”.

Şerban Nicolae l-a certat şi pe senatorul USR George Dircă, spunându-i în mod repetat că a ajuns că confunde sala de şedinţă cu Piaţa.

Şi preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Liviu-Tit Brăiloiu, a susţinut că în Piaţa Victoriei se află persoane „certate cu legea”.

„Nu ne face deloc onoare să trecem zilnic şi cetăţeni români, şi turişti, şi cetăţeni străini prin faţa Guvernului României şi să vedem două – trei personaje, care, după părerea mea, sunt oameni certaţi cu aceste legi”, a spus Brăiloiu.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a lansa un atac, în fața Comisiei pentru apărare din Senat, la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, pe care îl acuză că ‘s-a antepronunțat’ în ceea ce privește vina jandarmeriei în ceea ce privește violențele din data de 10 august.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.