Bebelușul de 4 luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul trei a murit
Bebelușul de 4 luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul trei a murit
Ultima Ora Sănătate

Ultima oră. Un alt bebeluș suspectat de infecție cu stafilococ la Maternitatea Giulești

Încă un bebeluș, născut pe 22 aprilie 2019 la Maternitatea Giulești din Capitală, a fost internat de miercuri la Spitalul Grigore Alexandrescu cu suspiciunea de infecție cu stafilococ auriu, a transmis, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Raluca Alexandru.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul „Grigore Alexandrescu”, medicul Raluca Alexandru, a declarat că este vorba de un bebeluș născut la Maternitatea Giulești pe 22 aprilie, care a fost internat miercuri în unitatea spitalicească.

Bebelușul a fost diagnosticat cu piodermită, iar starea sa generală este una bună, a mai spus doctorul.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au precizat, vineri, că pentru doi din cei trei copii rămași internați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” a fost confirmată prezența stafilococului auriu. Totodată, a fost depistat stafilococ coagulazo pozitiv în cazul unei moașe.

La finalul anului trecut, 45 copii născuți la Maternitatea Giulești au fost infectați cu stafilococ auriu meticilino rezistent, iar internările au fost suspendate la unitatea spitalicească de pe 30 noiembrie până pe 21 decembrie 2018.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.