Tudorel se răzbună pe Iohannis. Refuză să-i publice cartea
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ.Tudorel Toader pregătește lovitura pentru Klaus Iohannis. ”Sunt pregătit”

ULTIMA ORĂ.Tudorel Toader pregătește lovitura pentru Klaus Iohannis. ”Sunt pregătit”

Ministrul justiției Tudorel Toader așteptă motivarea secției de procurori a CSM în ceea ce privește revocarea din funcție a procurorului Șef al DNA Laura Codruța Kovesi, iar mai apoi răspunsul pe care-l va da președintele României Klaus Iohannis.

Șeful de la justiție spune că este pregătit să sesizeze Curtea Constituținală în cazul în care Klaus Iohannis va refuza cererea sa de a o revoca din funcție pe Laura Codruța Kovesi.

”Aşteptăm motivarea secţiei de procurori, spuneam şi chiar cred că hotărârea a fost luată în câteva minute, dar motivarea durează de vreo două săptămâni, pentru că e dificil să motivezi contra evidenţei. E dificil să feliciţi pe cineva pe motivul că a încălcat de trei ori Constituţia. Adică trei conflicte juridice de natură constituţională în jumătate de an de aceeaşi persoană între puterile statului, chiar dacă al treilea Curtea a zis: se respinge. Dar considerentele sunt ad litteram ca în decizia 68 de admitere. Prin urmare, să aşteptăm motivarea Secţiei de procurori, să aşteptăm hotărârea preşedintelui, după care decidem. Vom vedea atunci şi vom proceda în consecinţă”, a spus Toader.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.