Ultima oră. Tudorel Toader, internat în spital 1
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Tudorel Toader, internat în spital

Tudorel Toader anunțase că se află în concendiu până în data de 25 martie. Ultimele informații arată însă că ministrul justiției se află internat în spital, acesta având probleme de sănătate.

„Știm acum că domnul Tudorel Toader este în spital, că are piciorul în ghips,” i-a spus prezentatoarea știrilor Realitatea TV, Ioanei Ene Dogioiu, când i s-a solicitat intervenția telefonică.

„Eu aveam alte informații, că n-ar fi vorba despre un picior rupt. Totuși, domnul Toader a dispărut în mod strategic pentru a merge să apere cele două Ordonanțe care sunt cu adevărat monstruase pe Justiție și care au niște efecte combinate. (…) Ce înseamnă cele două Ordonanțe că se vor repune în termen pentru contestația în anulare toți cei care au fost condamnați de completurile de cinci, din 2014 până acum. (…) Asta înseamnă că ei vor anula primele sentințe, iar ulterior vor exista două categorii, cei pentru care faptele vor fi deja prescrise… și cei care vor relua procesele… Mai mult, în ultima perioadă se vorbește despre o nouă remaniere în Guvernul României, iar pe liste s-ar afla și ministrul Justiției, Tudorel Toader „, a declarat jurnalistul, Ioana Ene Dogioiu la Realitatea TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.