Toader îi declară război lui Dragnea. „Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate”
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ. Tudorel Toader în birou la Dragnea. Cine mai este alături de cei doi

ULTIMA ORĂ. Tudorel Toader în birou la Dragnea. Cine mai este alături de cei doi

Tudorel Toader e prezent, la această oră, în biroul lui Liviu Dragnea! La ședință participă și Rovana Plumb, în pline discuții despre remaniere.

Dragnea a amenințat, indirect, că ministrul Justiției ar putea fi remaniat pentru că postul este asumat de PSD. Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Toader are susținerea ALDE și că nu vede niciun motiv de remaniere, dar decizia o va lua PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că nici ALDE și nici PSD nu ar putea să asigure majoritatea separat, ca răspuns la declarația lui Liviu Dragnea cu privire la postul de ministru Justiției, care revine PSD.

„În ceea ce îl privește pe domnul Toader, mi-am exprimat ieri punctul de vedere. Nu am lăsat niciun moment să se înțeleagă că acesta ar fi… E ministru independent pe un post, confirm ce a spus Liviu Dragnea, e postul PSD. Chestiunea este simplă și clară. Eu nu am primit din partera colegilor o astfel de solicitare în ceea ce-l privește pe Toader. De altfel, nici nu am discutat ieri cu domnul Dragnea despre subiect remanierii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, ca răspuns la afirmațiile lui Liviu Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.