Războiul Lazăr-Toader se mai amână trei săptămâni
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ. Tudorel Toader A MINȚIT. Ce s-a întâmplat cu documentul incriminator pentru Lazăr

ULTIMA ORĂ. Tudorel Toader A MINȚIT. Ce s-a întâmplat cu documentul incriminator pentru Lazăr

Ioan Cupșa, parlamentar liberal, l-a întrebat pe Tudorel Toader, la dezbaterile moțiunii simple care a fost depusa pe numele ministrului Justitiei, despre ordonanta de clasare a unui dosar al lui Klaus Iohannis pe care ar fi gasit-o in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazăr. In replică, ministrul a anuntat ca va publica componenta unei comisii de evaluare a procurorului general condusă chiar de Augustin Lazăr.

„Care sunt probele pe care le are ca acel faimos document-bombă se regasea in dosarul de candidatura a dlui procuror Augustin Lazar?”, a intrebat Ioan Cupșa.

„Va voi pune public sa vedeti, sper sa reusesc in seara asta, cum in septembrie 2018 la Ministerul Public se formeaza o comisie de evaluare a procurorului general pentru perioada 2014-2015, când era procuror general la Alba-Iulia. Ca treaba sa fie completa,

comisia de evaluare era formata din 5 membri, avand ca presedinte al comisiei de evaluare pe insusi Augustin Lazar. Si-au dat seama pe 5 septembrie si au schimbat componenta comisiei astfel ca Augustin Lazar sa nu-l evalueze pe Augustin Lazar pentru o perioada cu 4-5 ani in urma”, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei anuntase ca va publica astazi documentul pe care l-a invocat in cererea de revocare a lui Augustin Lazar, o ordonanta de clasare a unui dosar care il privea pe Klaus Iohannis pe care ar fi regasit-o in dosarul de candidatura al procurorului general.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.