Îl face praf pe Meleșcanu: Minte! E o rușine! Demisia!
Meleșcanu e în corzi. CCR a amânat sentința
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Teodor Meleșcanu nu renunță la ALDE. Ce planuri are cu partidul

Teodor Meleșcanu a declarat că ar vrea să fie refăcut grupul ALDE la Senat, precizând că dizolvarea acestuia, ca urmare excluderii sale din partid, nu se justifică și nu are efecte.

„Există o dorință de a păstra grupul ALDE, din păcate, așa cum știți, el a fost dizolvat prin excluderea mea, dar aceasta este o excludere care din punctul meu de vedere, nu produce efecte, de aceea am introdus o acțiune judiciară. Desigur, am dori să îl refacem, să vedem cine mai rămâne”, a afirmat Teodor Meleșcanu, luni, la Parlament.

Reacția șefului Senatului vine după desființarea grupului senatorilor ALDE, după ce Teodor Meleșcanu, propus de PSD a fost ales președinte al forului legislativ.

Călin Popescu Tăriceanu a depus o solicitare pentru înființarea unui grup mixt la Senat, alături de Pro România. O cerere similară va fi depusă și la Camera Deputaților, după ce ALDE a rămas fără grup și aici.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii