Tăriceanu este disperat! Îi sunt eliminați miniștri din Guvernul Dăncilă. Primul vizat: Meleșcanu!
Ultima oră. Tăriceanu și-a ales numele pentru noul partid
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Tăriceanu și-a ales numele pentru noul partid

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, luni, că în urma desființării grupului ALDE de la Camera Deputaților s-a decis înființarea unui grup alături de Pro România, care va purta numele „Grupul Liberal Democrat”.

Am discutat cu colegii mei. Vom face un grup mai mare care va purta denumirea Liberal Democrat. În acest context, având în vedere numprul mare de deputați pe care îl vor avea, ponderea lor va permiote să păstreze pozișțiile deținute în structurile Camerei Deputaților, fie că vorbim de BP, fie că vorbim de comsiile de specialitate. La Senat avem același lucru, aici e aceeași situație. Suntem în această situație ca urmare a gestului ostil al unor colegi, care de altfel au fost și sancționați. Activitatea colegilor mei va continua. Ne adaptăm.cine crede că viitorul lui e legat de PSD, nu mă pot opune.

Camera Deputaţilor a luat act, în şedinţa de miercuri, de demisiile din grupul ALDE a deputaţilor Graţiela Gavrilescu, Gheorghe Cucşa, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Alexandru Băişanu. Astfel, grupul parlamentar ALDE din Camera Deputaţilor a fost desființat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.