Lovitură. După ce a fost demisă, Sorina Pintea ajunge pe mâna procurorilor DNA
Lovitură. După ce a fost demisă, Sorina Pintea ajunge pe mâna procurorilor DNA
Ultima Ora Sănătate

Ultima oră. Sorina Pintea vrea pedepse pentru angajații Spitalului Săpoca

Ministrul Sorina Pintea a terminat raportul în cazul crimelor de la Spitalul Săpoca. Aceasta spune că vor fi pedepsiți toți angajații spitalului, în funcție de responsabilitatea fiecăruia. 

„Pe scară ierarhică, toată lumea va răspunde într-un fel sau altul. în funcție de responsabilitățile pe care le-a avut fiecare și de rezultatul final. Ieri (duminică, n.r) am făcut o analiză a incidentului în sine am făcut un raport”, a declarat Sorina Pintea, la Buzău.

Ministrul Sănătății a mai spus că și Direcția de Sănătate Publică a efectuat un control la Spitalul de Psihiatrie.

„Au finalizat și ei un raport și au amendat spitalul. Este amendat și spitalul”, a spus Pintea. Ministrul nu a putut preciza, însă, și cuantumul amenzii aplicate.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Săgeata, județul Buzău, a atacat cu un stativ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Cinci dintre aceștia au murit, iar alți nouă sunt răniți. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se era în zonă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii