Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Ultima oră. PSD a divulgat. Cine va participa la prezidențiale din partid. ”Va câștiga categoric”

PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, anunţă Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman. Candidatul PSD va fi chiar Liviu Dragnea, a declarat Cristescu, într-un interviu pentru ziarulteleormanul.ro:

„– Domnule preşedinte, aş vrea să facem un salt spre politică, ţinând sema de faptul că, oricum, campania electorală a început deja, atât pentru alegerile europarlamentare, cât, mai ales, pentru cele prezidenţiale. Și-a propus PSD-ul să câştige aceste alegeri?

– Nu că ne-am propus, vom câştiga sigur ambele alegeri. La europarlamentare, eu cred că la nivel de ţară vom lua aproape 50 la sută din numărul de parlamentari, iar în ce priveşte judeţul Teleorman, vom obţine în jur de 60 la sută din voturile exprimate. Eu sunt convins că noi vom reuşi să scoatem la vot mai mult de jumătate din electoratul PSD-ului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, la acestea din urmă poate chiar undeva aproape de 60 la sută, iar în ce priveşte voturile, sunt absolut convins că vom avea cel mai mare procent de votanţi pentru candidatul PSD la Preşedinţia României.

– Nu vi se par cam îndrăzneţe procentele avansate?

– Nu sunt deloc îndrăzneţe. Eu cred în puterea noastră de mobilizare, în discernământul electoratului şi, ca urmare, în rezultatele pe care le estimăm.

– Domnule preşedinte, cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ştiţi cumva?

– Liviu Dragnea.

– Și, ultima întrebare. Va şi câştiga, aşa cum spuneţi dumneavoastră?

– Categoric, DA.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.