Dragnea, lovit în plin: Dăncilă îl dă afară din Guvern și pe Darius Vâlcov, omul de încredere al liderului PSD
Ultima Ora Justiție Politic Social

Ultima oră. Procesul lui Darius Vâlcov a fost amânat cu aproape două luni

Procesul lui Darius Valcov la ICCJ a fost amanat, marti, de completul de cinci judecatori pentru aproape doua luni. Valcov a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Amanarea a fost solicitata de mai multi inculpati din dosar, inclusiv de Valcov care a solicitat termen pentru angajarea unui avocat, informeaza ziare.com. Presedintele completului a anuntat in sala de judecata ca este singurul termen pe care instanta il acorda pentru lipsa de aparare si angajarea unui avocat.

„Pana la urmatorul termen sa depuneti motivele de apel. Daca exista cereri de probatorii sa le depuneti pana la termen urmator. Sa va exprimati optiunea daca vreti sa fiti audiati in acest caz”, a spus magistratul avocatilor si celorlalti inculpati din dosar acre au fost prezenti in sala de judecata.

Darius Valcov nu a venit astazi la Inalta Curte si este reprezentat de un avocat din oficiu.

La prima strigare a dosarului, magistratul asistent a aratat ca Darius Valcov a depus o cerere de amanare motivata de faptul ca doreste sa-si angajeze un avocat si vrea sa-si pregateasca apararea. Instanta a suspendat procesul, deoarece unul dintre judecatorii din complet, magistratul Lucia Rog, a formulat o cerere de abtinere, pentru ca a dispus masuri in cauza in calitate de judecator de drepturi si libertati.

Darius Valcov ocupa in acest moment functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Viorica Dancila.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.