Președintele Ebrahim Raisi
Președintele Ebrahim Raisi
Exclusiv Externe Ultima Ora

Ultima Oră. Președintele Ebrahim Raisi, 63 de ani și ministrul de externe al Iranului au murit în accidentul de elicopter

Ebrahim Raisi și ministrul de Externe, Hossein Amir Abdollahian, au murit în urma accidentului de elicopter produs ieri într-o zonă muntoasă din nordul țării.

Elicopterul a fost implicat duminică într-un accident într-o zonă muntoasă din nord-vestul Iranului. La bordul aparatului de zbor se aflau mai mulţi oficiali, între care preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, care, potrivit reuters, au murit conform unui oficial iranian.

Ebrahim Raisi
Ebrahim Raisi

Echipele de salvatori nu au detectat luni „niciun semn” de viaţă umană în elicopterul la bordul căruia s-a aflat preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi care s-a prăbuşit duminică în nord-vestul Iranului, potrivit televiziunii de stat iraniene, relatează AFP.

Hossein Amir-Abdollahian
Hossein Amir-Abdollahian

„În acest stadiu nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viaţă”, a anunţat televiziunea iraniană după localizarea aparatului de zbor.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.