Sorina Pintea caută scuze. O pacientă cu arsuri grave, transportată la Viena pe banii rudelor
Sorina Pintea, mesaj pentru viitorul ministru al sănătății. Ce sfaturi dă
Ultima Ora Sănătate

ULTIMA ORĂ.Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, AUTOSESIZARE în cazul morții lui Ilie Balaci. Verificări MASIVE la spital și la serviciul de urgență

ULTIMA ORĂ.Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, AUTOSESIZARE în cazul morții lui Ilie Balaci. Verificări MASIVE la spital și la serviciul de urgență

Ministrul Sănătății a spus că a fost constituită o echipă care se va deplasa la Craiova pentru a efectua un control la Serviciul Județean de Ambulanță. Sorina Pintea a spus că ministerul s-a autosesizat din cauza suspiciunilor familiei.

Investigațiile solicitate de ministrul Sănătății vor fi efectuate de Corpul de Control, care va merge la Craiova să efectueze verificări, atât la spital, cât și la serviciul de urgență.

Corpul de Control al ministrului Sănătății a plecat deja spre Dolj și în azi va începe controlul.

Decizia Sorinei Pintea vine după ce familia lui Ilie Balaci a arătat că există suspiciuni în jurul morții acestuia și au cerut o autopsie.

Potrivit ziaruldecraiova.ro Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii.

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist. Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii