Ultima oră. Gabriela Firea, primul politician român care își donează o parte din salariu
Fabulos. Câți bani ia Firea ca Primar General al Capitalei. Suma este colosală
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Gabriela Firea s-a externat din spital. Cum se simte Primarul General al Capitalei

Gabriela Firea s-a externat din spital după intervenția chirurgicală de săptămâna trecută. Primarul general al capitalei mulțumește, într-o postare pe pagina sa de socializare, echipei de medici și asistente ce i-au fost alături.

”A sosit și ziua mult așteptată a externării din spital, după intervenția chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoștință pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urmă. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea și chiar viață mea.

Mulțumiri din tot sufletul desavarsitilor profesioniști și, în plus, oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat : Conf. Univ. Dr. Iulian Brezean – Managerul Spitalului Dr. I. Cantacuzino, Clinică de Chirurgie I.Juvara, Dr. Sorin Petrea – Director Medical, medic primar, Dr. Eduard Catrina – medic primar, Dr. Mihaela Vâlcu – medic primar, Dr. Iulia Grigore – medic specialist AȚI. O echipa de chirurgi români de talie internațională care fac minuni zilnic, într-un spital din București. Mii de mulțumiri întregului personal : asistente, infirmiere – competenți și umani. Cu toți bolnavii! Cu absolut toți!

După starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit în urgență joi seară, și ce-a de-a două intervenția chirurgicală efectuată (după laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o luna de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament și mai îndelungate!

Țîn să aduc mulțumiri încă o dată medicilor extraordinari de la spitalele Colentina, Sanador și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, unde am realizat, de asemenea, mai multe investigațîi medicale, din decembrie și până acum.

Cum să nu ai puterea să lupți cu orice suferință, când ai aproape familia, prietenii din viață de zi cu zi dar și pe cei din tărâmul virtual, colegii. Sunt o norocoasă, din acest punct de vedere! Toată lumea s-a concentrat și la birou cât a putut mai bine, pentru a reuși să trecem cu bine peste această perioada grea.

Regret că, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc, era complicat să folosesc des telefonul, pentru a răspunde mesajelor de susținere. O fac acum, înzecit!

Firește, nimic nu este posibil fără Dumnezeu, căruia îi aduc mulțumiri neîncetate din toată ființă mea.

M-am simțit ocrotită în cele mai dificile momente și sunt bucuroasă că nu am deznădăjduit. Vorba de aur a duhovnicului sfânt : “Răbdare, răbdare, rabdarica.. răbdarea este ruptă din răi”, scrie Gabriela Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.