Dragnea vrea pace cu Gabriela Firea: ”Din partea mea este deschidere totală”
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ. FOTO. Gabriela Firea îi dă Lovitura Decisivă lui Liviu Dragnea. E decizia membrilor PSD

ULTIMA ORĂ. FOTO. Gabriela Firea îi dă Lovitura Decisivă lui Liviu Dragnea. E decizia membrilor PSD

Războiul din PSD nu este pe cale să se încheie, ba dimpotrivă se aprind din nou spiritele în partidul condus de Liviu Dragnea.

Un sondaj de opinie, realizat printre membrii PSD și nu numai arată că Primarul general al Capitalei Gabriela Firea este principala favorită la șefia partidului.

În cadrul sondajului, repondenții au fost întrebați pe cine ar vedea ca viitor președinte al PSD, dacă Liviu Dragnea va pierde conducerea partidului. Conform sondajului, Gabriela Firea este văzută drept favorită cu 28%, urmată de Ecaterina Andronescu cu 11%.

ULTIMA ORĂ. FOTO. Gabriela Firea îi dă Lovitura Decisivă lui Liviu Dragnea. E decizia membrilor PSD 7

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 20 septembrie – 1 octombrie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% la un nivel de încredere de 95%.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii