PSD, partidul-pușcărie, nu-și lasă parlamentarii să voteze moțiunea de frica ”trădării”
Dăncilă, întrevedere cu ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis
Ultima Ora Politic

Ultima oră. Dăncilă a demis trei oameni din Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, vineri, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, Ministerul Energiei și Ministerul Fondurilor Europene.

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, vineri, trei secretari de stat de la Ministerul Mediulu, Ministerul Energiei și Ministerul Fondurilor Europene.

Potrivit unor decizii ale premierului publicate vineri în Monitorul Oficial, Laurenţiu Adrian Neculaescu este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului, iar în aceeaşi funcţie este numit Iulian Octavian Stana.

Tot prin decizii ale premierului, Octav-Dan Paxino este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, iar în aceeaşi poziţie este numit Cezar Caleap.

Premierul Viorica Dăncilă l-a eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei pe Iulian Robert Tudorache şi l-a numit în locul lui pe Marius Dumitraşcu. Potrivit unor decizii ale premierului, publicate vineri în Monitorul Oficial, Iulian Robert Tudorache este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, iar Marius Dumitraşcu este numit în funcţia de secretar de stat la acelaşi minister.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.