ȘOC. CORINA CREȚU DĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI DRAGNEA. DECIZIE CARE VA RUPE PSD
Ultima Ora Politic

ȘOC. CORINA CREȚU DĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI DRAGNEA. MIȘCAREA CARE VA RUPE PSD

ȘOC. CORINA CREȚU DĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI DRAGNEA. MIȘCAREA CARE VA RUPE PSD

Corina Crețu a declarat că la începutul anului viitor va face anunțul despre o eventuală candidatură pentru un alt mandat la Parlamentul European.

Crețu a primit invitația de la candida pe listele partidului Pro România condus de Victor Ponta. De altfel, ea îl laudă pe acesta și recunoaște că a discutat o candidatură din partea la Pro România, ceea ce ar însemna părăsirea PSD.

„Sigur că m-am întâlnit cu domnul Victor Ponta, știți foarte bine că dânsul este cel care m-a propus să fiu comisar european printr-o înțelegere pe care a avut-o cu domnul președinte Juncker. Îi mulțumesc pentru aprecierile dânsului de-a lungul timpului, mai ales în ultimul an – în care toate eforturile mele de a ajuta România nu au fost recunoscute de oficiali, dar pe acre le voi face oricum în continuare pentru că le fac pentru români. Într-adevăr am discutat și această posibilitate. I-am spus și dânsului, așa cum am spus și presei, că voi lua o hotărâre la începutul anului viitor în legătură cu viitorul meu, dacă voi mai candida, unde, cum. Nu am luat încă o decizie, dar îi mulțumesc pentru aprecieri, pentru gândurile bune, pentru faptul că într-un context în care partidul căruia i-am dedicat mai mult de 20 și ceva de ani din viața mea mă atacă într-un mod în care liderii nu se delimitează.(…) Și eu mă gândesc că această experiență nu ar merita să fie irosită doar pentru că unor domni și doamne de la PSD nu le mai place de mine”, a declarat Corina Crețu, potrivit psnews.

Conform unor surse politice, Corina Crețu va lua o mare parte dintre parlamentarii, primarii și președinții de Consilii Județene la formațiunea politică condusă de prietenul său Victor Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.