Bombă. A apărut documentul. De ce sunt taxați românii ”cu 5 ani în urmă”
Ultima Ora Breaking News cîțu Economic Social

ANUNȚUL LUI CÎȚU! ROMÂNII VOR FI SCUTIȚI 6 LUNI DE PLATA RATELOR LA BĂNCI

Ministrul finanțelor Florin Cîțu a anunțat, marți seara, că Guvernul va emite o Ordonanță de Urgență prin care românii vor fi păsuiți de la plata ratelor la bancă, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice.

Mai mult, Cîțu spune că nu va fi nevoie de o dovadă pentru amânarea plății ratelor și se va extinde pe o perioadă de 6 luni.

”E un prim pas, important pentru a veni cu o soluție în ajutorul tuturor clienților băncilor. Este o soluție pe care o vom anunța joi, ea va fi pe o perioadă mai mare decât starea de urgență.

Exact cât va dura, vom scrie în OUG de joi. Va fi mult mai mare pentru că nu știm cât va dura această perioadă și este nevoie de una mai mare pentru că nu știm când se va reveni la normal. Este vorba despre câteva luni.

Am agreat o perioadă cu băncile și este de aproape 6 luni. Este vorba despre o păsuire. Nu există condiționalități. Va fi valabilă din momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial. E o soluție care nu creează probleme pe termen lung.”, a spus Florin Cîțu.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii