Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023
Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023
Social Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Pentru prima dată în istoria concursului ”Miss Univers”, titlul a revenit concurentei din Ucraina.

Viktoria Apanasenko a reprezentat Ucraina la concursul „Miss Univers”. Ea a apărut pe scenă în costumul național „Războinicul luminii”, care a cucerit imediat publicul.

Costumul ce întruchipează un înger războinic a fost creat în Ucraina în decurs de patru luni, la lumina lumânărilor şi în zgomotul raidurilor aeriene ruseşti.

Videoclipul cu Viktoria în costumul original a strâns rapid mii de aprecieri.

Ucraineanca, ca Arhanghelul Mihail

Costumul a constat dintr-o rochie cu inserții de aur alb, cu aripi mari în nuanțe de albastru și galben, culorile drapelului național ucrainean, și sabia dreptății.

Costumul „Războinicul Luminii” este o personificare a forței interioare a ucrainenilor, a curajului, determinării și dragostei noastre pentru libertatea care ne curge în vene, a transmis participanta la Miss Universe.

Potrivit ei, costumul deosebit simbolizează fiecare femeie care luptă pentru drepturile ei, libertatea și viitorul ei. „Fiecare dintre noi este Războinicul Luminii”, a încheiat modelul.

R’Bonney Gabriel din Statele Unite a fost încoronată a 71-a Miss Univers, sâmbătă seara. Ea este prima filipino-americană care obţine acest titlu.

Miss Univers a fost desemnată concurenta din UcrainaFOTO-VIDEO. Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume 1FOTO-VIDEO. Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume 2FOTO-VIDEO. Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume 3FOTO-VIDEO. Ucraina a câștigat concursul ”Miss Univers” 2023. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.