Senatorul Țuțuianu (ex-PSD) a publicat un pamflet la adresa ministrului PSD, ”femeia-cometă”, RovAna Pauker
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Țuțuianu, O FACE PRAF pe Rovana Plumb. Vinovată de plecarea lui Victor Negrescu. ”Vrea să fie vioara întâi”

Țuțuianu, O FACE PRAF pe Rovana Plumb. Vinovată de plecarea lui Victor Negrescu. ”Vrea să fie vioara întâi”

Plecarea lui Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene generează o „problemă majoră” în coordonarea activităţilor legate de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, a declarat vineri senatorul Adrian Ţuţuianu.

El consideră că Negrescu era „deosebit de util” într-un moment important pentru România.

„Eu cred că Victor Negrescu a avut motive foarte serioase atunci când a plecat şi ceea ce a transpirat în presă – ştiţi foarte bine că discuţiile sunt tot legate de Rovana Plumb şi de Eugen Teodorovici, dar în special legate de Rovana Plumb, care îşi doreşte cu orice preţ să fie vioara întâi în tot ceea ce înseamnă preşedinţia UE pe următoarele şase luni. Totodată, el cunoaşte foarte bine opiniile la nivel european şi din Partidul Socialiştilor Europeni vizavi de actuala guvernare. (…) Plecarea acestuia generează o problemă majoră pentru coordonarea activităţilor legate de preluarea preşedinţiei Consiliului UE „, a spus Ţuţuianu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit senatorului, Negrescu a luat decizia de a demisiona fiind foarte conştient de consecinţele ei.

„A pierdut postul de europarlamentar, a pierdut postul de ministru, cu siguranţă nu se va afla pe lista de europarlamentare din luna mai, ceea ce spune că a stat şi a cântărit, adică pierde enorm de mult, dar probabil rămânerea lui pe o poziţie în Guvern l-ar fi costat pe termen lung mai mult”, a susţinut Ţuţuianu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.