Tudose dă de pământ cu Dragnea: ”Cine nu e de acord ca tu și clica ta să furați toată țara este securist, nu-i așa?!” 1
Ultima Ora Politic Social

Tudose dă de pământ cu Dragnea: ”Cine nu e de acord ca tu și clica ta să furați toată țara este securist, nu-i așa?!”

Cel mai dur atac din campania electorală l-a avut protagonist pe fostul premier Mihai Tudose, care s-a dezlănțuit la adresa fostului său șef de partid, Liviu Dragnea! Actual membru al Pro România și candidat la alegerile europarlamentare, Mihai Tudose l-a făcut ”idiot” pe Liviu Dragnea!

Mai mult, fostul premier Mihai Tudose i-a mai spus lui Liviu Dragnea că este disperat și că va pleca acasă cu toți ai lui, după alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

”Idioții cu bani. A ,,apărut” un filmuleț care se dorește a fi ,,devastator” la adresa mea și a unor colegi candidați ai PRO România. Sunt prezentate presupuse legitimații de la SRI, KGB, etc…Când ești idiot, înconjurat de idioți, ai muuuulți bani la dispoziție, ești disperat că-ți fuge pământul de sub picioare, când e de notorietate că ești tatăl hoților… apelezi la astfel de ,,metode de campanie”.

Căci nu-i așa, cine nu e de acord ca tu și clica ta să furați toată țara este securist! Cine nu e de acord cu amnistia si grațierea ta și a găștii tale nu e patriot, e un trădător! Lasă că vine el votul pe 26 mai și pleci tu cu toți ai tăi. Acasă sau în altă parte….”, scrie Mihai Tudose.

Mihai Tudose a fost ales deputat de Brăila în Parlamentului României din partea Partidului Social Democrat (PSD), și a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018. Demisia sa a venit după o perioadă cu tensiuni masive în PSD care au culminat cu demiterea celui de-al doilea guvern PSD.

La începutul anului, Mihai Tudose și-a dat demisia din Partidul Social Democrat și s-a înscris în partidul Pro România, condus de fostul social-democrat Victor Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.