Alertă în justiție. Tudorel Toader nu mai rezistă. Judecătorii îi dau lovitura de grație
Ultima Ora Politic

Tudorel Toader supărat că îi este cerută demisia

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, referitor la faptul că nu i-a invitat la discuţii pe membrii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), că, pentru a participa la astfel de dezbateri, trebuie să ai calitatea de lider de sindicat.

„Ca să vii la dezbateri, discuţii cu ministrul Justiţiei, trebuie să ai calitatea de lider de sindicat. Eu i-am chemat pe cei care sunt reprezentativi, care au hotărâre judecătorească definitivă, de constatare a calităţii de lider. (Cei care nu au participat) să arate dovada calităţii de reprezentant a sindicaliştilor. Am spus şi ieri, am vorbit cu dânşii, cine are calitate, reprezentativitate vine la discuţii, cine nu va veni când va avea”, a declarat Tudorel Toader, la ieşirea de la sediul CSM, informează Mediafax.

Ministrul Justiției a discutat, joi dimineață, cu reprezentanții angajaților din penitenciare, nu însă şi cu cei din Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), care i-au cerut în repetate rânduri demisia.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.