Ambasadoarea Olandei a răbufnit după anunțul Ordonanțelor lui Tudorel Toader. A mers la sediul ministrului
Ultima oră. Tudorel Toader, internat de urgență la Neurochirurgie
Ultima Ora Politic

Tudorel Toader NU SE LASĂ. IRONIC la adresa parlamentarilor

Tudorel Toader NU SE LASĂ. IRONIC la adresa parlamentarilor

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a decis să continue lupta, deși majoritatea au pornit un război împotriva sa. Moțiunea intitulată ”Ministrul Justiției, un ministru de nota 4”, a fost comentată ironic de Toader ca fiind un moment de nostalgie față de sistemul sovietic, unde se nota de la 1 la 5.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, înainte de a merge la Parlament, la dezbaterea moțiunii simple la adresa sa, că este pregătit și că are argumente.

Întrebat cum vede faptul că moțiune e intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, Toader a răspuns: „Poate au nostalgiile sistemului sovietic, unde grila de notare e de la 1 la 5”.

Plenul Camerei Deputaților dezbate, marți, moțiunea simplă intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, în care PNL și USR îi solicită demisia lui Tudorel Toader, votul urmând să fie dat în ședința de plen de miercuri.

„”Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”, spuneați la un moment dat. Astăzi, a sosit timpul să fiți evaluat dumneavoastră, domnule Ministru al Justiției, iar în urma evaluării noastre, efectuate în temeiul dispozițiilor constituționale, am concluzionat că sunteți un ministru de nota 4!”, se arată în textul moțiunii simple.

Documentul spune că Tudorel Toader este vinovat de faptul că ridicarea MCV devine un obiectiv tot mai îndepărtat pentru români.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.