Magistrații continuă lupta cu Tudorel Toader. Resping ordonanța pe Codul Penal
Ultima Ora Politic

Tudorel Toader intervine după ce Iohannis a primit scrisoarea îngrijorătoare de la avocatul lui Trump

Tudorel Toader intervine după ce Iohannis a primit scrisoarea îngrijorătoare de la avocatul lui Trump

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu „prejudiciul adus statului de drept în România”. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost întrebat, luni, despre scrisoarea adresată lui Klaus Iohannis.

„Nu am citit scrisoarea. Ca urmare, nu pot da un răspuns”, a spus Tudorel Toader.

Giuliani i-a scris președintelui Iohannis pentru a-și exprima „îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii”.

„România trebuie să clarifice faptul că rămâne angajată în asigurarea proceselor corecte, transparente, şi a respectării legii. Acest lucru va impune corectarea multelor abuzuri ale DNA şi SRI şi ar trebui să includă amnistie pentru acuzaţiile şi condamnările suspecte. Un astfel de angajament în respectarea legii va îmbunătăţi, de asemenea, apetitul investitorilor pentru a contribui la viitorul României”, a transmis acesta.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii