Tudorel Toader a anunțat lista candidaților la funcția de procuror european
Ultima Ora Politic

Tudorel Toader, ÎNTÂLNIRE cu ambasadorul Marii Britanii. Iată ce au discutat cei doi

Tudorel Toader, ÎNTÂLNIRE cu ambasadorul Marii Britanii. Iată ce au discutat cei doi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, întrevederea având loc în contextul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în perioada în care va avea loc ieşirea Marii Britanii din UE. 

„Întrevederea s-a desfăşurat în contextul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, perioadă în care va avea loc ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Agenda discuţiilor a cuprins aspecte privitoare la stadiul cooperării bilaterale în domeniul justiţiei, cât şi la planificarea pentru preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România. Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor de cooperare şi manifestarea dorinţei reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state”, se arată într-un comunicat pe site-ul MJ.

La întrevederea desfăşurată miercuri a mai participat şi Irina Costache, consilier afaceri europene, Secţia Politică – Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.