Toader îi declară război lui Dragnea. „Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate”
Ultima Ora Politic

Tudorel Toader dă cărțile pe față. Dragnea va fi terminat

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, l-a amenințat pe Liviu Dragnea că ar putea să înceapă să vorbească, că urmare a atacurilor liderului PSD la adresa sa. „Probabil că va veni un moment în care voi vorbi și mai mult și mai multe”, a spus Toader, joi, scrie aktual24.ro

Întrebat de reporterul Antena 3 despre afirmația lui Liviu Dragnea care a spus despre el că s-a dus în umilință la Bruxelles cu doar câteva articole din proiectul de OUG de modificare a Codurilor penale, Tudorel Toader a declarat că va veni momentul când va vorbi mai mult și mai multe.

”Întrebați-l pe dansul de ce (pe Liviu Dragnea – n. red.), iar eu, sigur, vedeți că dau răspunsuri uneori parțiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi și mai mult și mai multe”, a avertizat Tudorel Toader.

Iată declarația lui Dragnea care l-a enervat pe Tudorel Toader: ”A fost o greșeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanțe de urgență că să ajungă la final să se meargă, din câte am înțeles, cu vreo 7 – 8 articole la Bruxelles într-o mare umilință. Deci, în ceea ce privește Codurile penale și legislația respectivă, Parlamentul trebuie să-și urmeze cursul pe care îl începuse”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.