Trimisă în judecată pentru fraudă, Tel Drum a primit un nou contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman
Consiliul Județean Ilfov anunță reabilitarea și modernizarea DJ 602A-Strada Independenței din Buftea
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Trimisă în judecată pentru fraudă, Tel Drum a primit un nou contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman

Societatea Tel Drum, aflata in insolventa si judecata pentru fraude europene, a castigat al doilea contract in acest an de la Consiliul Judetean Teleorman. Obiectul acestuia: lucrari constructii de drumuri. Valoarea contractului: 13 milioane de lei.

Trimisă în judecată pentru fraudă, Tel Drum a primit un nou contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman 1 Trimisă în judecată pentru fraudă, Tel Drum a primit un nou contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman 2

Obiectul achizitiei este modernizarea DJ 612 Calinesti (DJ 703) – Antonesti km 48+080 – 55+594 (7,514 km).Contractul a fost incheiat miercuri prin procedura simplificata, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).Au fost contractate servicii de proiectare tehnica, executie lucrari (si asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor pentru obiectivul Modernizare DJ 612 Calinesti (DJ 703) – Antonesti km 48+080 – 55+594 (7,514 km), se arata in caietul de sarcini al acestei achiziti, scrie ziare.com.

Este al doilea contract pe care Tel Drum l-a primit in 2019 de la CJ Teleorman. La inceputul acestui an, societatea a primit un contract de 10 milioane de lei pentru modernizarea DJ 506 Scurtu Mare (DJ 701) – Negreni, km 87+000 – 94+160 (7,160 km).

Societatea Tel Drum este in stare de insolventa si este trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni.Procurorii DNA mai au pe rol o ancheta, in care acuza ca societatea ar fi controlata prin interpusi de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.Tel Drum este acuzata de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. La solicitarea DNA, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societati Tel Drum.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii