Încep tratamentele pentru combaterea căpuşelor
Încep tratamentele pentru combaterea căpuşelor
Social Ultima Ora

Încep tratamentele pentru combaterea căpuşelor. Produsul insecticid utilizat este Solfac Trio EC 140

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti (CMEIB) începe, vineri, tratamentele de dezinsecţie pentru combaterea căpuşelor.

Anul acesta, conform Planului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, vor fi desfăşurate pe toată durata sezonului cald cinci astfel de tratamente.

Operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate pe toate spaţiile verzi ale domeniului public – parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire şi spaţii sau terenuri aferente imobilelor (asociaţii de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuinţe sociale).

Tratamentele se efectuează prin pulverizare/atomizare cu echipamente specifice, pe toate suprafeţele cu vegetaţie.

Produsul insecticid utilizat este Solfac Trio EC 140, un concentrat emulsionabil, utilizat pentru combaterea căpuşelor, ţânţarilor, muştelor şi gândacilor. În concentraţia de 2%, folosită pentru combaterea căpuşelor, soluţia insecticidă nu este toxică pentru om şi animale.

Tratamentele pentru combaterea căpuşelor
Tratamentele pentru combaterea căpuşelor

Toate produsele biocide utilizate de CMEIB sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

Cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia oricăror focare de infestare în Capitală la numărul de dispecerat non-stop 0752.041.898 şi pe e-mail, la adresa [email protected].

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.