berbeceanu
Ultima Ora Justiție Politic

Traian Berbeceanu demască mafia din justiție și din serviciile de informații

Traian Berbeceanu își lansează memoriile în volumul „Radiografia unei mârșăvii judiciare”. Cartea cuprinde experința de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia a autorului.

Traian Berbeceanu demască mafia din justiție și din serviciile de informații 3

„Între coperțile acestei cărți vă sunt dezvăluite modalitățile perfide și ilegale prin care reprezentanți ai unor instituții judiciare și-au dat mâna cu lideri ai crimei organizate, sprijiniți fiind de lucrători ai serviciilor de informații, urmărind inculparea mea cu orice preț pentru fapte imaginare și înlăturarea mea de la conducerea Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia. Toate aceste acțiuni au fost generate de teama că, împreună cu echipa mea, obținusem probe care ar fi putut conduce la demararea unor dosare penale pe numele unora dintre ei, la redeschiderea unor cauze în care fuseseră anterior cercetați ori la inițierea unor cercetări disciplinare”, spune Traian Berbeceanu despre volum.

„Când va apărea cartea lui Traian Berbeceanu, pe care v-o recomand din toată inima, după ce o veți citi, veți înțelege cu ce se ocupă un polițist adevărat, ce cazuri rezolvă, cum le rezolvă și la ce nivel se implică, pentru a sfârși mai apoi arestat și cu o carieră ruinată de niște ticăloși care, cel mai probabil, după ce au fost condamnați la închisoare cu condamnare în primă instanță, vor scăpa din cauza deciziei CCR, prin aceea că faptele lor se vor prescrie până la rejudecare. Și mai important, veți înțelege cum arată profilul unui adevărat ministru de interne.”, a declarat Marian Godinădespre carte pe pagina lui de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.